OSLO

I VIEW er vi over 300 økonomiske rådgivere som hjelper små og store selskap med regnskap og forretningsinnsikt. Vi er et landsdekkende kompetanseshus, men også lokale. I Barcode i Oslo sitter en gjeng som jobber hver dag for å gi sine kunder smarte løsninger i ERP-systemet og god oversikt over forretningen. Vi bruker Tripletex og Xledger, og er deres største partner.

Regnskapsfører – Oslo

Våre regnskapsførere og rådgivere er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy og med solid fagkompetanse i bunn. Vi bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.
Kundenes suksess er vår suksess!

Oslo

Vi leverer effektive regnskaps- og økonomiprosesser til selskaper over hele Oslo.

Kundene våre kommer fra ulike bransjer og i ulike størrelser, alt fra Entur og Ecura til mindre virksomheter og frilansere og enkeltpersonforetak.

Felles for mange er at de er ambisiøse og ​stiller høye krav til oss. De har økende behov for relevant økonomisk styringsinformasjon, og det hele må skje med effektive prosesser.

Vi jobber på toppen av markedets ledende skybaserte økonomisystemer, Xledger og Tripletex, og er deres største partner. Tilsammen har systemene over 100.000 brukere.

Vi kjenner disse systemene meget godt og våre regnskapsførere og rådgivere har lang erfaring med regnskap og lønn, og rådgivningstjenester innenfor økonomi og IT. Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud eller gratis demo av våre økonomiløsninger.

Kontakt oss på epost, telefon, chatt eller book en gratis demo her!

06731

Dronning Eufemiasgate 16, 0191 Oslo

Kundehistorier

visindi kunde av view

Visindi

“Med VIEW Ledger på laget har vi stål-kontroll på forretningen. Vi bruker minder tid på rapportering og mer tid på strategi.”

profitbase kunde av view

Profitbase – PBC

“VIEW skal gi oss mer effektive og automatiserte økonomiprosesser. En skalerbar tjeneste er et must for å møte fremtidig vekst.”

virke kunde av view

Virke

“VIEW bidrar til å effektivisere våre økonomiprosesser og hjelper oss med gode integrasjoner”

Kontakt oss

Translate »